Om Langfeldt Biler HVEM ER LANGFELDT BILER ApS?


Indehaverne


Jeppe startede i bilbranchen i 2006, og i de 18 år har han fået bygget en bred erfaring. Jeppe har arbejdet med salg af nye og brugte biler, flådestyring, indkøb, leasing til private og erhverv og ledelse. Han har altid elsket biler, og har en stor passion for alt hvad der vedrør dem. Jeppe brænder for at hjælpe andre, og give sine kunder en individuel og professionel service. Kombinationen af ovenstående gav Jeppe ideen til at starte Langfeldt Biler ApS. "

I Januar 2022 er Ali Hashemi blevet medejer af Langfeldt Biler ApS. Han kommer med en stor erfaring fra branchen, som han har været en del af siden 2013. Ali har beskæftiget sig med alt fra salg, indkøb, klargøring, økonomi og ledelse.  Ali sætter en stor ære i at yde en ekstraordinær service, desuden vægtes  høj kvalitet og en professionel og ærlig fremtoning. 


Tillid, troværdighed og ærlighed


Hos Langfeldt Bilers ApS arbejder vi 100% for dig, og er uvildige i forhold til mærke, forhandler eller samarbejdspartner. Vi gør altid en stor indsats for, at du som kunde skal føler dig godt tilpas, og vi mener at denne følelse skabes bedst igennem ærlighed, troværdighed og tillid. 


Den gode kundeoplevelse.


Vi ønsker at give dig en god oplevelse når du skal anskaffe dig en ny bil.  Vi er med dig hele vejen fra behovsafdækning, til forhandling og levering af bilen. Vi står desuden til rådighed for alle spørgsmål vedrørende din bil, så længe du ejer den, 

FIND OS

Egestubben 5b - 5270 Odense N